top of page
Danske Bank är en nordisk bank med broar till omvärlden. I 150 år har vi hjälpt människor
märke.png

Om oss

Women’s Finance Days, WFD, är ett event på Linköpings universitet med fokus på jämställdhet. Eventet är arrangerat av studenter från sektionen för industriell ekonomi, ekonomföreningen samt börsgruppen på universitet. WFD består av olika workshops och föreläsningar där studenter kan ta del av kvinnors berättelser, samt delta i olika aktiviteter som förbereder studenterna inför deras framtida karriär. Eventet äger rum mellan den 22:a till den 26:e april och  är en möjlighet för alla studenter vid Linköpings universitet att skapa kontakter och utvecklas 

Att vara en del av Women’s Finance Days innebär att vara delaktig i det största jämställdhetsevent på Linköpings universitet. Alla studenter på universitet är välkomna att delta i eventet, vilket ger företag en bred målgrupp att nå ut till. Företag som samarbetar med WFD får också marknadsföra sitt arbete med jämställdhet på våra plattformar. Eventuell vinst under evenemanget går till det fortsatta arbetet med den ideella organisationen WFD.

Att vara en del av Women’s Finance Days är ett perfekt tillfälle att presentera ditt företag för studenterna och visa hur ni arbetar med jämställdhet. Vem vet, kanske finns det framtida medarbetare i publiken?

bottom of page